10/06/21 - 10:43h

“Atmosfera je bila kao na Dejvis kupu, naelektrisana”

 

Novak Đoković i Mateo Beretini igrali su prvi večernji meč na Rolan Garosu uz prisustvo publike, ali je zbog dužine susreta i policijskog časa u jednom trenutku stadion morao da bude ispražnjen.


Novak Djokovic

Đoković kaže da mu pauza nije smetala, a ističe da je atmosfera bila “naelektrisana”, kao na Dejvis kupu.

– Nije mi smetalo što smo napustili teren. Osećao sam da mi treba pauza i reset. To je loše za turnir, publiku, taj policijski čas… Znao sam to pre meča. Sudija je došao i rekao nam to: Ako se bude igralo do 11.00, ispraznićemo stadion. To se i dogodilo. – rekao je Novak i dodao:

– Atmosfera je bila kao u Dejvis kupu. Publika je bila uključena, svako pojedinačno navijanje, vikanje. Naelektrisana atmosfera je bila.

Srpski teniser osvrnuo se i na duel koji je dobio sa 3:1 u setovima.

– Srećan sam zbog iskustva igranja u večernjoj sesiji. Ne pitam se ja za raspored. Ne znam šta bih rekao o tome. Meč je mogao da bude rešen u trećem setu na 5:4. Navijači su ga podigli. Igrao je tenis punom snagom. Posebno u trećem i četvrtom setu. Teško je bilo čitati njegov servis i igrati protiv njega. Veoma je talentovani. Ima ubitačan forhend, drop-šotove. Nikad ne znate šta da očekujete.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.