22/01/20 - 12:25h

AO: Đere i Kecmanović poraženi u dublovima

 

Nakon poraza u singlu, srpski teniseri Laslo Đere i Miomir Kecmanović poraženi su i u dubl mečevima.


zimbio.com

Đere je igrao u paru sa Italijanom Markom Čekinatom, a njih dvojcia su se na startu sastali sa Nikolom Mektićem iz Hrvatske i Veslijem Kolhofom iz Holandije.

Hrvatsko-holandski dubl slavio je posle sat vremena i 26 minuta igre rezultatom od 2:0. Prvi set dobili su sa 6:3, dok su drugi set, koji je prošao bez brejkova, rešili u taj brejku sa 8:6.

Kecmanović je u paru sa Horvežaninom Kasperom Rudom igrao protiv Ravena Klasena iz Južnoafričke republike i Austrijanca Olivera Maraha.

Klasen i Marah prvi set su dobili sa 6:2, uz dva brejka prednosti. U drugom setu srpsko-norveški dubl uspeo je da dođe do izjednačenja, Napravili su jedan brejk i set osvojili rezultatom od 6:4. U odlučujućoj deonici meča, nakon dramatičnog sedmog gema u kome su Miomir i Marko propustili šansu za brejk, svoju su u narednom gemu iskoristili njihovi protivnici koji su zatim, sa 6:3, meč priveli kraju u svoju korist.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Kasper Rud, Laslo Đere, Laslo Đere, Marko Čekinato, Miomir Kecmanović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.