29/08/23 - 10:22h

Bili Džin King: Karlos Alkaras će biti najbolji svih vremena!

 

Legendarna teniserka Bili Džin King smatra da je Karlos Alkaras na dobrom putu da jednog dana bude najveći teniser svih vremena.


Kada se svi parametri uzmu u obzir, Novak Đoković je nedvosmisleno najbolji igrač u istoriji “belog sporta”. Po silasku sa scene ostalih kreatora “Zlatne ere”, pojavio se mladi Karlos Alkaras kao najveći izazivač srpskog asa.

Ipak, Bili Džin King veruje da uprkos tome što Karlitos ima još mnogo toga da uradi kako bi dostigao visine “velike trojke”, sa dva grend slema i ogromnim potencijalom sa samo 20 godina King smatra da je na putu da to i učini.

“Muški tenis razmažen je zbog igara Federera, Nadala i Đokovića”, rekla je King za “Skaj Sport” i dodala da smatra da će Đoković verovatno osvojiti još neki grend slem do kraja karijere.

“Đoković će najverovatnije biti najveći od Velike trojke jer mislim da će osvajati još grend slemova. Ali onda imate Alkarasa, koga obožavam. Prvi put sam ga gledala kada je imao 18 godina i rekla sam da će biti najbolji svih vremena ako ga povrede zaobiđu” – izjavila je osamdesetogodišnja Amerikanka, osvajačica 12 grend slemova.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Grend Slem, Karlos Alkaraz, Novak Đoković, Turniri, US Open, Vesti


Komentari: 1

 
Žmarko August 30, 2023 Odgovori

Šteta, neće dočekati da vidi da mali španac neće uzeti više od 10 gs titula. Dobar jeste, ali previše ga forsiraju i brzo će sagoreti

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.