18/07/21 - 14:03h

Zverev: Nisam zainteresovan za to što Beker misli

 

Nemački teniser Saša Zverev odgovorio je na kritike sunarodnika Borisa Bekera.


Foto: Getty Images Europe

Nakon Sašinog poraza u osmini finala Vimbldona, Beker je podkastu “Žuta loptica” govorio je o razlogu za njegove poreze na najvećim turnira sezone.

– Glavni razlog Sašinih poraza na grend slemovima je on sam. Mora da ispravi te greške koje iznova ponavlja. Stalno ih čini na grend slem turnirima. U kritičnim fazama meča uvek ostaje previše pasivan. Stalno je daleko iza čekajući da protivnik načini grešku. To se obično ne dešava i onda je normalno da na kraju izgubi meč. Jednom za sva vremena mora da eliminiše tu grešku u tim situacijima. – rekao je Beker.

Saša se povodom ovoga oglasio u izjavi za “Bild”:

– Znam šta bi trebalo da radim ako želim da se borim za grend slem titule. Stvarno znam. Barem mislim da je tako i nadam se da će pre ili kasnije krenuti na bolje i da će doći i rezultati

Boris i ja se znamo nekoliko godina, dobro znamo šta mislimo jedan o drugom. Znam šta on misli, nisam iznenađen. Nisam ni zainteresovan za to. Moj glavni cilj sada je da donesem zlato Nemačkoj na Olimpijskim igrama. Naporno se spremam za to. Videćemo kako će sve biti na velikom događaju.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Aleksandar Zverev, Boris Beker, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.