01/02/21 - 15:51h

“Želim da pomažem ljudima kao Novak i Rodžer”

 

Nemac Aleksandar Zverev otkrio je da radi na osnivanju svoje Fondacije, kako bi poput Novaka Đokovića i Rodžera Federera pomagao onima kojima je to potrebno.


Source: Getty Images AsiaPac

Iako je igrao svoje prvo grend slem finale, Zverev je tokom 2020. godine u centru pažnje bio zbog optužbi jedne bivše devojke da ju je zlostavljao dok su bili u vezi i druge, koja je saopštila da je trudna, ali da ne želi da odgaja dete sa nemačkim teniserom.

– Nisu mi se dogodile lepe stvari, ali iz toga moram da izvučem lekcije, da postanem bolja osoba. Nisam znao kako da se nosim sa svime… Sada je drugačije. Kada imam problem, umem da se isključim kada izađem na teren. – rekao je on.

Nemac želi da iskoristi svoj uticaj kako bi pomogao drugima.

-Voleo bih da osnujem i ja svoju Fondaciju i trenutno radim na tome. To je veoma važno, želim da pomognem ljudima. Pogledajte Rodžera i Novaka, uvek pokušavaju da urade nešto više. Nadam se da će 2021. biti bolja za mene nego što je bila 2020. – rekao je on i dodao čemu se na terenu nada ove sezone:

– Želim da osvojim četiri grend slema, ali moramo da budemo realni, to nije lako. Fokusiran sam na najvažnije turnire, nisam daleko od titule. Takođe, Olimpijske igre su mi veoma važne.

Zverev je trenutno u Melburnu, gde će igrati ATP kup, pa Australijan open.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.