08/12/16 - 17:40h

Vudbridž: Novaku ne treba novi trener!

 

Nekada najbolji dubl teniser sveta, Tod Vudbridž, smatra da Novaku Đokoviću nije neophodan novi trener nakon raskida saradnje sa Borisom Bekerom.


zimbio.com

zimbio.com


Ni Vudbridža nije iznenadila vest o prekidu saradnje Novaka Đokovića i Borisa Bekera.

Za mene nije bila iznenađujuća vest o kraju saranje Novaka i Borisa – čest je slučaj da trener prvi ide kada igraču padne forma. Nekada taj pad forme nema nikakve veze s trenerom, a to je verovatno slučaj sada sudeći po svemu. Dok je Boris bio deo tima, Novakovi rezultati bili su neverovatni. Doveden je da pomogne u igri na travi i u finalima Slemova, to je i uradio, tako da je pitanje koje ćemo postavljati u sledećim mesecima ovo: ‘Šta Novak da uradi kako bi se dalje poboljšao? – rekao je Vudbridž.

Britanske kladionice su već i oderdile favorite za Bekerovog naslednika, a po njihovom viđenju, najviše šansi imaju Džon Mekinro, Andre Agasi i Patrik Rafter. Međutim, Vudbridž nije saglasan sa time.

Novak je već velikan i nekome bi bilo vrlo teško da ga sada trenira. Kako neko uopšte da ga nadogradi? Ne poznajem nikoga ko bi sada mogao to da uradi, tako da je zdravorazumski zaključiti da će se vratiti timu s kojim je dobro funkcionisao u prošlosti – Marjan Vajda i ostatak ekipe. Formiraće usku i čvrstu grupu oko sebe koja će ga štititi i pomoći mu da povrati auru i samopouzdanje – smatra 45-godišnji Australijanac.

Radmilo Armenulić nema dileme koje bi bilo najbolje rešenje za Đokovića.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Tod Vudbridž, Vesti


Komentari: 3

 
Ja December 9, 2016 Odgovori

Prvi komentar i od nasih i od stranaca, i strucnjaka i sedme sile sa kojim se 100% slazem od kad su pocela previranja u Novakovom timu i pad forme. Ni malo zluradosti, ironije, pametovanja, sama realnost u izjavi.

 
gedza December 9, 2016 Odgovori

Tako je Vudbridz,zato te mnogi cene i kao komentatora sada,jer si realan iskren i nikada maliciozan prema bilo kom igracu.Malo je danas takvih…

 
lemi December 9, 2016 Odgovori

covek 1oo

covek 100 % posto u pravu

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.