02/06/22 - 16:46h

(VIDEO) Rud i Rune napravili dramu na Rolan Garosu

 

Kasper Rud i Holger Rune preneli su tenziju sa terena i u svlačionice.


Foto: Getty Images Europe

Rud je nadigrao Runea sa 3:1 u setovima, a da tenzija postoji viđeno je odmah po završetku meča, na mreži, kada je Rune jedva pozdravio protivnika.

U intervjuu za danske medije Rune je ispričao nešto što čitavoj priči donosi dodatnu dramu.

– Kada smo došli do svlačionice, njegov tim je došao da me pozdravi i da mi čestita na borbi, bili su pristojni, ali je onda, naprasno, Kasper krenuo da mi prilazi i da mi se dere u lice. Rekao sam mu: ‘Šta to kog đavola radiš?’. Možeš da ‘divljaš’ i da se dereš na terenu koliko hoćeš, ali drati se meni u lice je neučtivo. On se nije uopšte sportski ponašao tokom meča, zato nisam želeo da ga zagrlim niti da pričam sa njim na kraju meča. – objasnio je devetnaestogodišnjak.

Svoje viđenje situacije izneo je i Rud.

– Bunio se zbog traga loptice koji je očigledno bio u autu, barem deset centimetara. Pitao sam ga je l’ baš mora da proverava svaki trag, a on mi je rekao ‘da ućutim’. Rekao sam mu da to nije baš najbolja stvar da kažete vašem protivniku, a on mi je samo isto ponovio. To je sve što se desilo, posle toga više nismo razgovarali. Ako tako želi da se ponaša, to je njegova stvar.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Kasper Rud, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.