06/04/21 - 20:33h

Vemić objavio spisak: Verujem u naše devojke i pobedu

 

Selektor Dušan Vemić objavio je spisak igračica za plej of-a za plasman u kvalifikacije Svetske grupe za 2022. godinu.


Vemić će za mečeve u Kraljevu protiv Kanade računati na tim koji čine: Nina Stojanović (85. u singlu na WTA listi), Olga Danilović (158), Aleksandra Krunić (221), Ivana Jorović (237) i 16- godišnja Lola Radivojević (najbolja juniorka Srbije koja se nalazi na 59. mestu ITF liste).

Susret Srbije i selekcije Kanade na programu je 16. i 17. aprila 2021. godine. u Kraljevu, u hali Sportski centar Ibar, na tvrdoj podlozi.

– Oslabljena Kanada nam stiže, a mi smo očekivali njihov najjači tim, jer ovo kolo takmičenja je jako važno, daje timu šansu da se plasira u Svetsku grupu kojoj svi težimo, a sa druge strane onaj ko izgubi pada ponovo u zonsko takmičenje koje je jako naporno, iscrpljujuće i sa kojim niko nije srećan. Tu su i Olimpijske igre ove godine, koje takođe imaju težinu i donose prevagu da se najbolje igračice odazovu pozivu selektora za Bili Džin King kup koji je specifično takmičenje, kao što je i Dejvis kup. U dva dana imamo pet mečeva, što je jako zahtevna struktura, ja se nadam i verujem da će naše devojke pokazati formu i timski duh, da će jedne od drugih izvući maksimum i ceo stručni štab će im pomoći da one to i učine. Verujem da će naše devojke pružiti maksimum i dati šansu sebi i našoj reprezentaciji da pobedimo. – rekao je Vemić.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dušan Vemić, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.