11/08/23 - 13:52h

Toronto: Endi Marej se povukao sa turnira

 

Želimo brz oporavak teniseru iz Škotske.


Source: Scott Barbour/Getty Images

Posle ukupno pet sati koliko je proveo na terenu (pobede protiv Lorenca Sonega i Marka Prsela) od početka turnira Endi Marej se obratio publici pre meča protiv Sinera saopštivši konačnu odluku o povlačenju sa turnira. Kako je naveo, povreda u abdominalnom delu spečila ga je da pruži partije od koje se od njega očekuju.

– Mnogo mi je žao. Osećam se kao da sam vas razočarao. Retko sam se nalazio u ovim situacijama tokom karijere i zaista mi je užasno što na ovaj način moram da se oprostim od turnira. Želim da kažem kako sam imao sličnih problema prošle godine u Štutgartu, pa sam zbog toga propustio turnire u Kvinsu. Trenutno stanje nije toliko loše kao prošlogodišnje, ali ostaje opasnost da se situacija pogorša. –  rekao je Endi Marej, a zatim se osvrnuo na budućnost.

– Stvarno ne znam, ovo je možda poslednji put da ću igrati na ovom turniru pa mi je ujedno još veća žal što se na ovaj način opraštam od Toronta. – završio je obraćanje u tužnom tonu, ali i sa nadom da će već za nekoliko dana biti u trenažnom procesu ako stvari budu išle dobrim tokom.

 

Podsetimo, ovo je Marejevo tek sedmo povlačenje. Trostruki šampion Mastersa u Kanadi (2009., 2010., 2015.) se osvrnuo na mogućnost da će ovo biti njegovo poslednje učešće, ali ujedno i poslednja sezona u dugoj i uspešnoj karijeri.

 

(Tenis Uživo, D. Raičević)


Teme:   Endi Marej, Masters u Torontu, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.