25/09/21 - 13:34h

Tim otpustio fizioterapeuta: Napravljena je greška zbog koje sam propustio US Open

 

Dominik Tim i njegov fizioterapeut Aleks Stober nisu se rastali u prijateljskim odnosima.


Source: Getty Images AsiaPac

Kada je došlo do prestanka saradnje, Stober je u medijima pričao da trenutno osmi teniser sveta to nije učinio lično i da mu je to veoma zasmetalo. Austrijanac se do sada nije oglašavao, jer je, kako kaže, želeo da takve stvari ne budu javne.

– Kao što mnogi od vas znaju, pre nekoliko meseci sam napravio određene promene u svom timu. Sve je bilo objavljeno i zadovoljni smo onim što je urađeno. Te promene se nisu ticale glavnih članova mog tima. Nažalost, kao što znate, doživeo sam povredu tokom priprema za Vimbldon. Radio sam naporno sa specijalistom i mojim timom kako bismo napravili najbolji plan za oporavak. Ipak, tokom procesa, napravljena je greška zbog koje sam propustio ne samo US Open, već kompletnu završnicu sezone. – rekao je Tim i dodao:

– Voleo bih da je ovaj problem ostao privatan, ali zbog razočaravajućih priča koje su se pojavile u medijima, odlučio sam da je važno da podelim svoju stranu priče. Nastavili smo dalje, ali nadam se da će mi ovo pomoći da završim sa ovom pričom i fokusiram se na oporavak, kako bih mogao ponovo da igram što je pre moguće.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dominik Tim, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.