13/09/21 - 15:53h

“Sve dok je ovog plamena u meni, nastaviću da igram”

 

Novak Đoković rekao je posle US Opena da ne razmišlja o penziji.


On je imao težak turnir, koji je završio porazom u finalu, ali i dalje ima veliku želju da se bori za najveće trofeje i istoriju.

– Ovo je bio veoma zahtevan i emotivan period za mene, u poslednjih pet ili šest meseci. Grend slemovi, Olimpijske igre, igranje kod kuće u Beogradu. Sve se skupilo za mene i akumuliralo emocije kroz koje sam prošao. Nažalost, nisam napravio taj završni korak. Ipak, kad se sve podvuče, moram da budem zadovoljan godinom. Tri slema i finale. Poslednjih godina sam bio veoma otvoren i jasan po pitanju ciljeva, da želim da igram najbolje na slemovima. Uspevam u tome. Ostao sam kratak za još jednu titulu, ali moram da budem ponosan sa svim što smo tim i ja postigli. U tenisu se brzo učimo kako da okrenemo stvari. – rekao je Đoković i dodao:

– Uskoro će biti još izazova, mnogo toga dolazi. Naučio sam kako da prebrodim teške poraze u finalima slemova, one koje bole najviše. Pokušaću da izvučem određene pouke iz toga, da budem jači, da nastavim. I dalje volim ovaj sport i osećam se dobro na terenu, sve dok je tog motiva i plamena u meni, nastaviću.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.