25/02/21 - 18:20h

Tili: Neko iz ATP-a je napravio da izgleda kao da je Novak poslao listu zahteva

 

Prvi čovek australijskog tenisa Kreg Tili otkrio je da je „pismom zahteva“. kako su je mediji nazvali, Novaka Đokovića upućena njemu zapravo bila samo “WhatsApp” poruka.


Foto: Jason McCawley/Getty Images AsiaPac

Novak je u toj poruci dao sugestije kako da se teniserima i teniserkama olakša boravak u potpunoj izolaciji u Melburnu, što je naišlo na velike kritike javnosti.

Tili je po završetku Australijan opena pojasnio da Novak nije poslao nikakvo pismo zahteva, već samo poruku sa predlozima.

– Meni je Novak nezvanično poslao ’WhatsApp’ poruku dok je bio uključen u program karantina u Adelajdu. Imao je mnogo sugestija u cilju pružanja pomoći za 72 sportista koji su bili izolovani – jednoj polovini neke stvari nisu bile dozvoljene, dok drugoj jesu. Međutim, ispostavilo se da je neko iz ATP namerno pustio u javnost te poruke i napravio da izgleda kao da je Novak poslao listu svojih zahteva. Zbog toga je Novak dobio mnogo nezasluženih kritika. – rekao je Tili i dodao:

– Lično sam sa Novakom uvek imao dobru komunikaciju i moram da priznam da je na AO delovao kao da je bolji nego ikada i pored toga što je iza njega bio veoma stresan period. On uvek želi da pomogne drugima, ali ponekad vreme u koje to radi nije pravo. On je zaista izvanredan sportista.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.