21/02/21 - 14:06h

“Znam da mnogi sumnjaju, ali bilo je kidanja mišića”

 

Novak Đoković rekao je da su lekari potvrdili da je tokom meča sa Tejlorom Fricom pokidao mišić.


Novak Djokovic

Mnogo se pričalo o Novakovoj povredi, mnogi su je osporavali, a posle osvajanja Australijan opena srpski teniser potvrdio je da mu je mišić pokidan.

– Bilo je kidanje mišića. Mislim da nikada to nisam doživeo. MRI je pokazao kidanje. Ljudi sumnjaju u to. Razumem to. Ali imam doktore koji mogu da potvrde da je tako. Za mene je to bila velika prepreka i izazov. Nisam trenirao slobodnim danima. Dobro je da sam ih imao, jer sam mogao da se oporavim. Od 14 sati dnevno, koliko sam bio budan, 10 sam radio sve što mogu da se oporavim. I uspeo sam. Zahvaljujem svom fizioterapeutu. Možda imam veliku mogućnost da se oporavim. Na kraju krajeva, ovo je velika lekcija za mene. – rekao je on i potvrdio da će napraviti pauzu:

– Proces oporavka nije gotov. Uradiću još jedan MRI pre nego što krenem kući. Ali uzeću malo vremena, napraviću pauzu. Ne znam koliko će to trajati.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Dunja Mićević February 22, 2021 Odgovori

I ja propuštam sve, pa i noćni odmor, kada naš Nole igra. Ne strahujem već ga na udaljenosti bodrim, šaljem mu moje najpozitivnije misli. I pobijedio si, velemajstoru teniski! Čovjek kao ti, čovjek koji voli ljude i bori se i pomaže slabijima, zaslužuje naše poštovanje. Naklon do zemlje! Sretno u budućnost!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.