26/06/22 - 20:17h

“Svi će ludeti za Novakom kada mu se bude približio kraj karijere”

 

Bivši britanski teniser Džon Lojd govorio je o odnosu medija prema Novaku Đokoviću.


Novak Djokovic

– To je potpuno bizarna priča. Pričamo o ovoj eri tenisa, ispada da je on srećan što je deo ove ere, a zapravo je nesrećan što je u eri u kojoj su Rafa i Rodžer i svakako i Endi Mari. Oni su svi veliki igrači, popularni su kod navijača i u medijima, što sa njim nije slučaj. Prema njemu su se loše odnosili, tako je što se tiče publike, ali i štampe. – rekao je on za “Tenis 365” i nastavio:

– On je jedan od onih igrača, a među njih bih ubrojao i Džimija Konorsa, koje su tretirali daleko bolje pošto bi se vratili. Kada uđu na stadion kao komentatori ili se samo pojave na tribinama, ljudi polude. U stilu, ‘nisam bio tvoj navijač, ali sada cenim činjenicu da si bio sjajan u svoje vreme’, i onda se pojavljuje ta ljubav. Mislim da će i sa Novakom biti tako i da će se ta ljubav ispoljiti kada završi karijeru ili kada budu osetili da je to poslednja sezona koju igra, svi će ludeti za njim. To je priroda zveri.

On je kao primer uzeo i Džona Mekinroa.

– Štampa ga je mrzela i većina publike. Džimija Konorsa takođe, av idite ih sada. Vratili su se, praktično, Mek nije ni odlazio, jer je odmah počeo da se bavi poslom komentatora, sada ga svi vole.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.