25/01/20 - 09:53h

Stigao Ivanišević: Vajda i Goran odlično funkcionišu

 

Novakov drugi trener pridružio se timu najboljeg srpskog tenisera u Melburnu.


Foto: Getty images/Clive Brunskill

Goran Ivanišević nije bio u Australiji od početka Novakove sezone, ali se pridružio ekipi u Melburnu, gde i njega samog očekuje takmičenje na turniru legendi.

Odmah su počeli sa treninzima, a prvi zajednički odradili su danas. Đoković je sparingovao sa domaćim teniserom Markom Polmansom, a Vajda i Ivanišević posmatrali su “sakriveni” u hladovini.

Prošlo je šest meseci od kad je Hrvat u timu najboljeg srpskog tenisera, a Novak je još jednom potvrdio da njegova dva trenera odlično funkcionišu.

– Pre svega, sa zadovoljstvom mogu da istaknem da je odnos Marjana i Gorana izuzetno dobar, otvoren i iskren. Komuniciraju na dnevnoj bazi. Goran učestvuje ovde na seniorskom turniru legendi i samim tim će biti u našem timu nadam se do kraja turnira. Činjenica je da je plan rasporeda da samo jedan od njih bude na određenom grend slem turniru ove godine. – rekao je Đoković i pojasnio takvu odluku:

– Probali smo nekoliko puta i da budu zajedno i to je zaista OK, ali nekako mi više odgovara kada znam da na neke turnire ide jedan, a na ostale drugi. Onda su stvari jasnije, jednostavnije, ali njihov odnos i komunikacija su izvrsni i to meni mnogo znači, zato što često ako nisam raspoložen za čestu komunikaciju, meni je bitno da znam da su informacije koje dolaze i od jednog i od drugog isfiltrirane, da se o njima razgovara pre nego što se meni prenese, a oni to poštuju i izuzetno dobro rade.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Goran Ivanisevic, Grend Slem, Marjan Vajda, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.