31/12/20 - 12:16h

Staru zaboravljamo, nova nam se bliži!

 

Kalendarska godina u tenisu se privela kraju već u novembru, a nama se bliži i njen zvaničan kraj.


Reprezentacija Srbije

Bilo je turbulentno i teško. Bilo je radosti i tuge, ali svakako ćemo pamtiti samo one lepe dane i gledati slike koje nam bude divna sećanja na njih. U ovoj godini smo želeli da se tenis vrati i delimično smo dobili ono što smo tražili. Igra se. Nije kao nekada jer tribine nisu pune i ne postoji zvučnik koji će da simulira krik navijača da to zvuči kao da su tu. Ne postoji uređaj koji će da oslika ozarena i srećna lica mnogobrojne publike kada njihov omiljeni igrač pobedi. Jednostavno ne postoji. Zamenili smo linijske sudije, unapredili preciznost i tačnost u kontroli dozvoljenih granica terena, ali kako da zamenimo publiku? Kako da zamenimo vas? Zvučnik koji šušti? Mašina koja čita novine? Ne, jednostavno ne može.

Uvodni raspored za narednu godinu je poznat. I dalje nam je tu najopasniji igrač na planeti. Igra se sa nama, još ga pobedili nismo. Zato ćemo sada poželeti još nešto. Kada budete pustili muziku i kada okupite svoje najdraže ljude, kada se smestite u svoj kutak komfora i zadovoljstva čekajući kazaljke da otkucaju ponoć, ubacite u vaše želje još jednu, dodatnu, kao da je višak. Poželite je kao da ne znate za skromnost, ali nek proistekne iz nezadovoljstva uz veliku dozu zahvalnosti. Da, tenis se igra, raduje nas to. Ali želimo da čujemo i vas. Želimo pune tribine, pune srpskih navijača, želimo da taj ATP Kup opet gori. Zašto ga ne bi osvojili opet?

Trebaju nam navijači. Trebate nam vi. Da se čuje glasno, od Australije do Amerike, da nas opet čuje ceo svet. Zato poželite da se publika vrati. Tada ćemo znati da smo izašli iz zimskog sna.

Mi vam želimo da ovo veče provedete srećno u krugu svojih najbližih prijatelja i najdražih ljudi, hvala vam na podršci i što verno pratite najveći teniski portal u Srbiji, TenisUživo.com.

Srećna Nova godina, vidimo se uskoro!

(Tenis Uživo, M. Uzelac)


Teme:   ATP kup, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.