19/07/21 - 17:08h

Srpske teniserke otputovale u Tokio

 

Ženska teniska reprezentacija Srbije otputovala je u Tokio gde se održavaju Olimpijske igre.


Matthew Stockman/Getty Images North America

Nina Stojanović, Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i selektor Dušan Vemić krenuli su danas put Tokija.

Nina i Ivana igraće singl, dok će Nina i u dublu nastupiti sa Aleksandrom. Pred put je otkrila da će se za još jednu medalju, možda, boriti sa Novakom Đokovićem.

– Imale su dobre rezultate u poslednje vreme, što je posebno ohrabrujuću. I nadam se da će koliko to bude moguće iznenaditi i sebe i nas pozitivno. Na licu mesta, postoji i šansa da Aleksandra Krunić zaigra u singlu, što bi bilo veoma lepo. Znam da su devojke spremne da se bore i da dobro predstavljaju Srbiju. – rekao je selektor.

Aleksandra je jedina u timu koja je “povratnik” na olimpijski turnir.

– Ne volim da putujem sa očekivanjima, svi mi sanjamo medalje. Jako bh volela da igram singl. Kao što je i Nina rekla, daćemo sve od sebe da Srbiju predstavimo što bolje. Iako sam već bila na Igrama, biću jednako fascinirana kao devojke. Nadam se da ćemo imati prilike da bodrimo i naše ostale sportiste. – rekla je Aleksandra.

Ivana je na Olimpijskim igrama prvi put.

– Ponosna sam što sam deo ovog tima. Ja na put volim da idem sa visokim ciljevima, tako da u dogovoru sa svojim timom zacrtali smo ciljeve. Nadam se najboljim rezultatima. – rekla je ona.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Olimpijske igre, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.