07/02/23 - 14:09h

Srpska teniserka zarobljena u Turskoj: Svi smo uplašeni

 

Srpska teniserka Elena Milovanović ne može da napusti Tursku.


Tennis racket

Nakon što je razoran zemljotres pogodio ovu zemlju, svi letovi su otkazani, te Elena ne može da otputuje iz Antalije gde je trebalo da igra drugo kolo kvalifikacija za turnir.

– Svi smo uplašeni, svi letovi su otkazani ne možemo da odemo odavde. Naši roditelji se brinu, ja sam ovde sama, sama putujem na turnire, držimo se zajedno pogotovo mi sa Balkana. Nemamo nikakvu informaciju što se tiče letova za povratak, na čekanju smo i jedina titula koju želim je da dođem kući živa i zdrava. – rekla je ona za “Sputnjik” i nastavila.

– Strašno je za sve učesnike, njihove porodice su u opasnosti, srećom najjači potresi su bili noćas dok smo spavali pa mi nismo osetili. Hotel je prepun fudbalskih i odbojkaških timova koji su na pripremama, ne mogu da zamislim kroz šta prolaze njihove porodice.

Nada se da više neće biti potresa.

– Pokušavam da budem zahvalna što sam živa i zdrava, koliko god je moguće u ovakvoj situaciji. Pokušavam da prihvatim da je tako kako jeste, koliko god bilo tužno. Hvala Bogu da smo mi dobro i da možemo da se nadamo svojim kućama i porodicama. Samo da ne bude više potresa.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Elena Milovanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.