20/02/21 - 15:06h

“Sramota me je kako se odnose prema Novaku, tretiraju ga kao smeće”

 

Bivši teniser Pol Meknami rekao je da ga je sramota kako se ATP odnosi prema Novaku Đokoviću.


zimbio.com

On smatra da nije u redu što je ATP doneo odluku da se igračima iz drugih organizacija zabrani da budu članovi Saveta igrača.

– Kažem vas da me je sramota zbog toga, a bio sam i ja nekad u Bordu ATP. To je nečuveno. Normalna protekcija koju bi ATP trebalo da ima prema broju jedan je vidljivo odsutna. – rekao je on, a onda se osvrnuo na to kako Đokovića tretiraju u Australiji.

– To što je rekao Kirjos ga je značajno povredilo. Njegovu ličnost u Australiji doživljavaju pogrešno. Gledati imidž momka koji ima veliko srce i dobre namere, da ga ovde tretiraju kao smeće, to nikako ne mogu da prihvatim. Njegov imidž je smrvljen i to prihvatam, ali to ne znači da je korektno i da mu namere nisu bile dobre. Tenisa gotovo da nigde nije bilo na mapi do tog Adrija tura. Imao je nameru da pomogne i ujedini ljude na Balkanu. – rekao je i dodao:

– Čini se da je geopolitika važna. On nije Švajcarac, niti Španac. Generalno, kad kažete da ste sa Balkana, drugačije vas gledaju. To da jedan Srbin ima za trenera Hrvata je zadivljujuće, nečuveno. To je poruka sama za sebe.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.