01/07/23 - 11:21h

Rune: Novak je istovremeno i najteži i najlakši protivnik

 

Danac Holger Rune govorio je o duelima sa Novakom Đokovićem.


Foto: Getty Images North America

On je jedan od retkih koji u mečevima sa Novakom ima pozitivan skor. Savladao ga je dva puta u tri duela.

– Novak je istovremeno najteži i najlakši protivnik. Najteži je jer sve ume da odigra, a najlakši jer i pre početka meča znate da vam ništa neće pokloniti, da se džabe nadate da će grešiti i da morate da osvojite svaki poen. – rekao je Rune i objasnio kako je dva puta stigao do pobeda protiv Đokovića:

– Jednostavno, pokušavam da odigram maksimalno sve što znam, da njega izbacim iz zone komfora i kada mi se učini da sam možda uspeo, onda počnem da ga maksimalno napadam. U Parizu je finale bilo neverovatno izjednačeno i kada sam na 5:5 u trećem setu napravio brejk, pomislio sam, znam da čak i ako fantasično serviram, on će vraćati lopticu maksimalno i neće promašivati. Tako je i bilo, on je dobio prva dva poena i pomislio sam, neću uspeti ako se ne potrudim više. Skoncentrisao sam se na moj prvi udarac posle njegovog riterna, uspeo sam i dobio taj neverovatni gem i meč.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Holger Rune, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Goran July 1, 2023 Odgovori

Ma ako je Novak dobar sam sa sobom, nema sta da trazis. A ako je lose onda moze svako da ga pobedi. Jedini je problem sto je retko los dam sa sobom.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.