30/06/23 - 10:58h

VIMBLDON: Miomir sa Švarcmanom, Filip protiv Feliksa, teško za Lasla i Hamada

 

Srpski teniseri imaće teške zadatke na Vimbldonu.


Miomir Kecmanović

Hamad Međedović igraće u drugoj četvrtini, a rival na startu biće mu Kristofer O’Konel. U istom delu žreba igraće i Laslo Đere, koji će u prvoj rundi sastati sa Maksimom Krisijem.

Hamad bi u drugoj rundi mogao da se sastane sa 22. favoritom Sebastijanom Kordom, a u trećoj sa 12. nosiocem Kameronom Norijem. Lasla bi u drugom kolu verovatno čekao Ben Šelton, 32. favorit, a već u trećem mogao bi da se sastane sa velikim šampionima poput Stefanosa Cicipasa, petog nosioca, ili Endija Mareja, Dominika Tima…

Lako neće biti ni Miomiru Kecmanoviću, čiji je prvi protivnik Dijego Švarcman. Već drugi bi mogao da bude Janik Siner, osmi favorit.

Filip Krajinović ima najteži start – 11. nosioca Feliksa Ože-Alijasima, a ukoliko tu prepreku pređe očekuje ga lakši deo puta – kvalifikant Maksim Marterer ili Borna Gojo.

Dušan Lajović igraće protiv dobitnika vajld karte Jana Čoinskog, a u drugom kolu rival bi mogao da mu bude 17. nosilac Hubert Hurkač. U trećem žreb predviđa 14. favorita Lorenca Muzetija, dok bi u osmini finala mogao da se sastane sa Novakom Đokovićem.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dušan Lajović, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Grend Slem, Hamad Međedović, Laslo Đere, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.