16/05/21 - 12:26h

“Rafa i ja smo se smejali u svlačionici, ali ne slažem se sa njim”

 

Novak Đoković pričao je ponovo o dolasku nove generacije i o finalu koje u Rimu igra protiv Rafaela Nadala.


Source: Getty Images AsiaPac

On je istakao da se ne slaže sa Rafaelom Nadalom, koji je izjavio da su članovi “Velike trojke” stari.

– Rafa i ja smo se danas malo smejali u svlačionici nakon što sam pobedio Cicipasa. Šalimo se da se stari još uvek ne predaju. Pre nekoliko dana je rekao kako smo Rodžer, on i ja stari, ali ne slažem se sa njim. Mislim da pokazujemo drugačiju i svežiju energiju. Mi se tome smejemo. – rekao je srpski teniser i potom se osvrnuo na finale Mastersa u Rimu:

– Sjajno je ponovo igrati sa njim u finalu. On je momak s kojim sam se najviše susretao u karijeri. Definitivno moj najveći rival svih vremena. Igranje protiv njega na šljaci u finalu jednog od najvećih turnira na svetu me uvek više motiviše. Čak i nakon svega što smo prošli u karijeri, i dalje postoji ono uzbuđenje kada moramo da se suočimo. Barem sa moje strane znam da će to biti slučaj sve dok budemo igrali na ovom nivou. Veoma sam srećan što pokazujemo da se ne povlačimo od napada “sledeće generacije”.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Rimu, Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Valter May 16, 2021 Odgovori

Velika trojka:Rafa, Rođer i Novak biti će najveći sve dok ih neka nova trojka u pogledu dobrih teniskih mečeva i sveukupnih slemova nenadmaši.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.