28/08/23 - 21:48h

PROPADANJU MU IZMAKLO DNO: Sramni Bublik užasno uvredio Dominika Tima! (Video)

 

Mislili smo da naš ništa ne može iznenaditi u ponašanju Aleksandra Bublika, ali je Kazahstanac ovoga puta prešao svaku granicu i zaslužio drakonsku kaznu!


Source: Getty Images Europe

Isfrustriran svojom nemoći u duelu prvog kola US opena protiv Dominika Tima, 25. nosilac je sramno uvredio rivala, koji je slavio veliku pobedu. Austrijanac je upisao prvi grend slem trijumf nakon čak 927 dana i teške povrede zgloba.

Nažalost, njegov uspeh će delom ostati u senci plitkoumnog ponašanja Bublika, koji je sredinom drugog seta, na maternjem jeziku, izgovorio sledeće:

“Je..no sam umoran od svih ovih hendikepiranih ljudi koji oživljavaju karijere protiv mene.”

Iz turnira u turnir, ovaj 26-godišnjak se svojski trudi da sroza svoj ugled. Posle ovoga, propadanju mu izmiče dno…

Povreda zgloba leta 2021. udaljila je Austrijanca sa ATP tura na 10 meseci, a povratak je bio spor, turoban, neobećavajući, pun izazova. Povreda je od svojevremeno svetskog broja tri napravila momka bez samopouzdanja koji je nizao poraze kao na fabričkoj traci.

I zato je današnji meč sa Aleksanderom Bublikom, meč njegovog velikog povratka. Rutinski je Tim savladao Belorusa u tri seta (3:6, 2:6, 4:6), upisao prvu grend slem pobedu posle 927 dana i verovali ili ne, bio mu je ovo prvi trjumf u Njujorku još od 2020. godine kada je podigao pehar US Opena. Bilo je to pre dve godine 11 meseci i 15 dana.

Sledeći rival biće mu Ben Šelton.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dominik Tim, Grend Slem, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.