24/02/22 - 16:01h

“Ponizili su me na svetskom nivou”

 

Novak Đoković je za Sportklub govorio o dešavanjima u Australiji prošlog meseca.


Novak Djokovic

Najbolji srpski teniser još jednom se osvrnuo na deportaciju i sve što ga je u Australiji snašlo, ali je istakao da nema mnogo toga da kaže, što već nije rečeno u intervjuu koji je nedavno dao za BBC.

– Za mene je sport uvek bio iznad politike. Iako neki misle da sam ja politizovao celu ovu situaciju, da sam ja namerno hteo da uđem u zemlju i da privučem pažnju. Oni misle da sam ja više ušao u politiku nego u sport. Ali baš je suprotno: Ja sam otišao jer sam sportista i zato što je to mesto gde sam beležio svoje najbolje retultate. Hteo sam da poštujem svoje kolege i zato se nisam oglašavao sve dok se to nije završilo. – rekao je i dodao:

– Stvorila se jedna jako ružna slika o meni. Ponizili su me, ako mogu da kažem i na svetskom nivou. Zato je bitno da imam priliku da uvek kažem nešto, ako neko želi nešto da me pita, odgovoriću, ponavljaću svoje odgovore jer nemam šta drugo da dodam osim onoga što sam rekao za BBC.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Ljubica Varzić February 25, 2022 Odgovori

NOVAČE,
NE BRINI SE!NISU ONI TEBE PONIZILI,NEGO SEBE SU PONIZILI!
ONAJ TKO TO NAMJERNO RADI,A RADILI SU-HTJELI SU SEBE UZVISITI!HTJELI SU DA SVIJET PRIČA O NJIMA KAO HEROJIMA!??NEČUVENO ZA SVIJET!
KASNIJE ŠTO SE DOGAĐALO,ČIM SU TE VIŠE “PRITISKALI”,NAROD CIJELOG SVIJETA KOJI NIJE LJUBOMORAN-POČEO JE DA SE BUNI I PRUŽA OTPOR!!I DOBRO JE DA JE TAKO ISPALO.
TI NISI BIO ORGANIZATOR TOGA SVEGA.ONI KOJI TE NEPRAVEDNO OSUDIŠE-DOBILI SU ODGOVOR OD NARODA!
KAKO VRIJEME PROLAZI;MOGU SE ONI U MIŠJU RUPU SAKRITI!
TE NJIHOVE MJERE KAO “ZAŠTITA” LJUDI OD BOLESTI;POKAZUJU SE PO CIJELOM SVIJETU DA SU NAPRAVILI NEMJERLJIVU ŠTETU ČOVJEČANSTVU.
TEBI I TVOJIMA I SVIM LJUDIMA ČISTA SRCA-SVAKO DOBRO I BOG NAS SAČUVAO! LJUBICA VARZIĆ

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.