15/01/24 - 13:30h

Pikirao novu žrtvu: Ben Rotenberg se ustremio na Mekinroa

 

Ne sviđa mu se kako radi Džon.


zimbio.com

Čovek koji je ime izgradio na omalovažavanju Novaka Đokovića po društvenim mrežama, Ben Rotenberg, od konačne i nepobitne potvrde apsolutne dominacije srpskog igrača u istorijskom kontekstu, dugo se nije oglašavao.

Nedavno se “vratio” svakodnevnom tvitovanju u potrazi za novom žrtvom, ali je očigledno duga pauza ostavila traga. Rekovalescent nikako da se u potpunosti oporavi od ustoličenja Novaka Đokovića, što se najbolje da zaključiti po nekonstantnosti u napadu i čestoj promeni arhineprijatelja.

Ipak, pojavila se nada da je konačno pronašao novi eliksir života u vidu slavnog Džona Mekinroa. U poslednje vreme se primećuje da je upravo on sve veći predmet Rotenbergovog interesovanja. Prvu ozbiljniju priliku, uticajni zlostavljač tastature iskoristio je za nešto konkretniji napad, ali nema dileme da prava ofanziva na novu metu tek sledi.

Mekinro radi kao stručni komentator ESPN-a. Nametnuo se Rotenbergu nedovoljnim poznavanjem lika i dela belgijskog tenisera Zizua Bergsa, koji je danas namučio favorizovanog Stefanosa Cicipasa.

Nije samo nepoštovanje prema igračima, već i prema gledaocima što je tako nespreman, posebno što ima dovoljno vremena i čitavu produkcijsku ekipu za pripremu – napisao je Rotenberg na Tviteru.

Nema dileme da je ovo samo početak, i da nas do kraja prvog grend slema sezone očekuje još pregršt kažnjenih propusta Mekinroa.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Džon Mekinro, Grend Slem, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.