06/01/21 - 14:55h

“Ostali se bliže Velikoj trojci”

 

Italijan Mateo Beretini ocenio je da su mlađi igrači sve bliži sjajnim rezultatima na grend slemovima.


Foto: : Getty Images Europe

Italijan smatra da Đoković, Federer i Nadal još uvek imaju veliku prednost u odnosu na ostale, ali da su im mlađi igrači sve bliži.

– Ova velika trojka ima nešto više u odnosu na ostatak teniskog sveta na grend slem turnirima, ali drugi se bliže tom nivou. Dominik Tim je napredovao na nivo više. Impresionirao me je i Medvedev kada smo zajedno trenirali u Londonu. On bi mogao da bude sledeći od igrača koji će osvojiti grend slem. – rekao je Beretini.

Italijan koji je igrao polufinale US Opena 2019. godine i to mu je najbolji grend slem rezultat, rekao je da jedva čeka i Olimpijske igre, a da mu je cilj za ovu sezonu i plasman na ATP finale.

– Sanjam da se plasiram na ATP Tur finale koje će se premijerno održati u Torinu. To mi je dodatni motiv. Drugi cilj je da igram na olimijskom turniru. Ovaj događaj mi je ostao u snovima još iz dečačkih dana. Moje omiljene su trke na 100, 200 i 400 metara. Kada je Jusein Bolt osvajao olimpijske medalje, svi su ga gledali. Pratio sam i naše heroine, Valentinu Vezeli i Federiku Pelegrini. Apsolutno želim da budem u Tokiju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Mateo Beretini, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.