10/11/16 - 15:22h

Opuštanje pred London: Novak “pijanista” zavlači fanove (Video)

 


Uprkos lošoj formi, Novak Đoković u odličnom raspoloženju dočekuje Završni Masters u Londonu, na kojem će pokušati da povrati naslov najboljeg tenisera sveta.


Instagram

Instagram


[ad name=”tenis-clanak”]

Branilac titule na takmičenje u britanskoj prestonici dolazi kao svetski broj dva, ali je on još jednom ootvrdio da to ne utiče naročito na njegov duh. Srbin je obradovao svoje fanove novim video snimkom na društvenim mrežama.

Na početku, mnogi su pomislili da Novakova svestranost uključuje i virtuoznost na klaviru, ali se na kraju ispostavilo da je u pitanju bila šala.

Đoković je na društvenoj mreži Instagram, gde ga inače prati skoro tri miliona ljudi, postavio zanimljiv snimak, na čijem kraju je i sam prasnuo u smeh.

Let me play you a song and make you smile 🙂 🎶🎵London here I come!

A video posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

Njegov komentar uz priloženi video zapis glasio je: Odseviraću vam pesmu i nasmejati vas. Londone, stižem!

Najbolji sprski sportista svih vremena još uvek ima realnu šansu da i u 2017. uđe kao svetski broj jedan, a sve eventualne rasplete koji to omogućuju možete pročitati OVDE.

Novak se nalazi u grupi sa Gaelom Monfisom koji debituje na ovom turniru, Milošem Raonićem i Dominikom Timom, koji će se takođe prvi put naći na Završnom Mastersu. Upravo će mladić iz Austrije biti prvi Đokovićev rival.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Vesti


Komentari: 1

 
nikola November 10, 2016 Odgovori

Cekam London (:

Komentari

[ad name=mobile_bottom_ad]