01/02/22 - 11:10h

“Ono što je ‘Velika trojka’ uradila je gotovo nemoguće”

 

Greg Rusedski rekao je da su neverovatni rekordi koje je ostvarila ‘Velika trojka’.


Foto: Matthew Stockman/Getty Images North America

On je u kolumni za “Dejli Telegraf” pisao o finalu Australijan opena u kome je Rafael Nadal nakon skoro pet i po sati igre savladao Danila Medvedeva.

– Bilo je ovo neverovatno finale, jedno od najboljih ikada, ne samo zbog istorijskog značaja, veći kvaliteta i intenziteta više od pet sati. Sa svim ulogom, a Nadal je išao na 21. slem, a Danil pokušavao da postane broj jedan i imao je 2:0 u setovima, niste mogli da imate bolju priču. Imala je sve u sebi. – rekao je on.

Greg je zatim otkrio kako vidi ovogodišnju sezonu.

– Za Rodžera, jedino mesto gde će biti pretnja je Vimbldon i to ako mu telo dozvoli da se vrati, tako da sada imamo trku u dvoje za najviše slemova. Rafi će ići voda na usta i pomisliće, ‘broj 22 će doći u Parizu’, ali će Novak reći, ‘OK, želim da te vidim u Parizu’, jer će Vimbldon i US Open biti njegove šanse. Ova 2022. lako može da se završi sa njima dvojicom na po 22 titule, ali opet, mislio sam prošle godine da će Novak biti najveći. I da ako ostane zdrav, može da uzima dva do tri slema naredne tri godine. I dalje mislim da može do 23, 24, 25. Ima takođe i bolji skor sa Rodžerom i Rafom kao i najviše nedelja na vrhu.

On zaključuje da su Novak, Rodžer i Rafa uradili neverovatne stvari u tenisu.

– Velika trojka i dalje ima tu magičnu auru. Ono što su zajedno uradili u ove dve dekade je gotovo nemoguće. Fenomenalno. Njihovi rekordi su neverovatni.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.