02/06/21 - 22:34h

Novinar ostao bez akreditacije, Zverev ga brani

 

Britanski novinar Džonatan Pinfild ostao je bez akreditacije za Rolan Garos zbog, kako su organizatori naveli, neprofesionalizma.


Source: Lintao Zhang/Getty Images AsiaPac

On je ostao bez mogućnosti da prisustvuje onlajn konferencijama za medije, jer se Aleksandru Zverevu javio iz supermarketa.

– Možeš li da mi kažeš ili daš savet o tome kako da ne kasnim sledeći put na neki veliki događaj? Kako ćeš provesti narednih nekoliko dana pre narednog meča? Sad sam ovde u supermarketu i koja je to stvar koju mogu da ti kupim da proslavimo tvoju pobedu? – našalio se britanski novinar, ali se organizatorima drugog grend slema sezone to nije dopalo.

Na sledećoj konferenciji, Zvereva su upitali šta misli o tome.

– Nisam političar, ja igram tenis. Pričam sa vama. Džonatan je po meni veoma drag momak. Nadam se da će mu vratiti akreditaciju. Ne želim da ja budem razlog što su je izgubio svoju dozvolu za rad. Mislim da se momak samo našalio. I ja ponekad napravim šalu koju neki pogrešno shvate, pa onda usledi prava navala sr…. po meni od vas, momci. Ne mogu mnogo da kažem, nije moja odluka. Naravno da bih voleo da mu vrate akreditaciju jer mislim da je sjajan momak, ali opet, nisam ja taj koji odlučuje, nisam političar.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Grend Slem, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.