27/05/20 - 19:28h

“Novaku svaka čast na svemu što radi”

 


Viktor Troicki istakao je zadovoljstva zbog toga što će biti deo “Adria Tura”.


Source: Getty Images AsiaPac

Viktor će učestvovati na turnirima koje Novak Đoković organizuje u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Turneja startuje u Beogradu, a završava se u Sarajevu.

– Izuzetno sam srećan što ću biti deo teniskog spektakla, zaista će ovo takmičenje biti naše novo svetlo na kraju tunela u kojem se nažalost našla cela planeta usled pandemije koronavirusa. Uz ekipu igrača koja će uzeti učešće na ovom spektaklu uvek je čast i zadovoljstvo igrati i naći se u njihovom društvu, posebno u rodnom gradu. što će za mene biti u ovom slučaju. Nisam igrao pred domaćom publikom u Beogradu još od Dejvis kupa 2017, kada smo se u Pioniru sastali sa Španijom. – rekao je Viktor i dodao:

– Zahvaljujem se mom prijatelju, bratu i već više od 20 godina teniskom saborcu širom meridijana Novaku Đokoviću na pozivu da budem u društvu top ten igrača sveta na humanitarnom turniru čiji je on idejni tvorac, organizator, realizator. Svaka mu čast na svemu što radi i čini kako za tenis na planetarnom nivou, tako i sliku Srbije na svetskoj mapi, Nema sumnje, Adria Tour, mečevi u Beogradu će biti epicentar sportskog svetskog zbivanja 13. i 14. juna, biće to događaj kojim ćemo se svi ponositi ceo život.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Adria Tour, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.