02/02/24 - 11:54h

“Novakov poraz je incident, neće mu puno toga izmaći do kraja sezone!”

 

Da li će mesec dana pauze biti ključ?


Marion Bartoli

Novak Đoković je teniski auditorijum doveo do stanja da je svaki njegov poraz višenedeljna tema i povod za spekulacije o kraju dominacije. Međutim, mnogi, pre svega profesionalni teniseri i teniserke, mnogo trezvenije posmatraju ono što se desilo u Melburnu.

Legendarna grend slem šampionka, Marion Bartoli, sličnog je mišljenja kao Endi Rodik. S tim što je Francuskinja bila mnogo konkrentija u predikcijama za nastavak sezone.

Novak je igrač koji je na AO došao iscrpljen, istrošen iz 2023. godine, koja je za njega bila izuzetna. Sad, posle svega, uzeće odmor, napuniće baterije u društvu porodice, a onda će se spremiti za Rolan Garos, Vimbldon, Olimpijske igre.

Iako ga mlada generacija napada, njegov poraz na AO je incident. Ne možemo da kažemo da je ovo Đokovićev kraj, to je malo preuranjeno. Ok, nije uspeo ovog puta da osvoji grend slem u Melburnu, ali neće on mnogo toga ispustiti u nastavku sezone, to vam garantujem – rekla je Bartoli.

Podsetimo, Đokovića očekuje pauza do početka marta, koja bi mogla biti zlata vredna za nastavak sezone. Planira da se vrati na Indijan Velsu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Marion Bartoli, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.