12/03/20 - 11:12h

Novak se poslednjim letom vratio u Evropu, otkazuje se i Majami?

 


Posle Rafaela Nadala, u Evropu se vratio i Novak Đoković i to poslednjim letom iz SAD-a.


Source: Getty Images Europe

Marko Paniki, kondicioni trener srpskog tenisera, rekao je da su uhvatili poslednji let iz SAD-a za Evropu, jer ih od sutra neće biti zbog pandemije koronavirusa.

– Moj savet svim igračima koji su u Sjedinjenim Državama je da se vrate u Evropu. Ne znam kako bi turnir u Majamiju mogao da se igra u ovakvim uslovima. Ne znam šta će se dešavati u narednom periodu i kako bismo mogli da igramo tenis dok Svetska zdravstvena organizacija ne proglasi da je završeno stanje pandemije. – rekao je Đoković, a preneli su svetski mediji.

Novak je odlučio da napusti SAD iako Masters u Majamiju nije zvanično otkazan, što je zbunilo neke igrače. Taro Danijel implicira da Đoković zna nešto što ostali ne znaju, jer je otišao iz Amerike pre zvanične potvrde da turnira neće biti. Sličnog mišljenja je i Džon Milman.

Isto kao Novak juče je postupio i Rafael Nadal, a organizatori Mastersa u Majamiju i dalje “reklamiraju” prodaju karata za svoj turnir, iako su svega nekoliko sati nakon njihove poslednje objave iz Skaj Sporta pisali da je takmičenje zvanično otkazano – a izvor je otac Fabija Fonjinija kome je sin, navodno, rekao da se ni drugi Masters u sezoni neće održati.

View this post on Instagram

last flight avalaible to Europe! from tomorrow no more USA ✈ Europe and viceversa

A post shared by Marco Panichi (@marco_panichi1) on

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Majamiju, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.