19/07/22 - 11:26h

“Novak je gospodin, neverovatno je sa čime sve uspeva da se izbori”

 

Nekadašnji američki teniser Džon Mekinro rekao je da Novak Đoković mora da igra na US openu.


Novak Djokovic

Zbog toga što nije vakcinisan, Novak ne može da putuje u Sjedinjene Američke Države, osim ukoliko se u međuvremenu nešto ne promeni.

– Novak ne dobija poštovanje koje zaslužuje, ali on je gospodin. Nisam saglasan sa odlukom da se ne vakciniše, ali je poštujem. On je jedan od najspremnijih ljudi na svetu i obraća pažnju na sve što stavlja u svoje telo. Šteta je što je došao u situaciju kada je sve otišlo dođavola za njega. Potpuni debakl. Do te mere da su ga bukvalno izbacili iz Australije. Mislim, je l’ me to neko zeza? Način na koji se sve odvilo je bio strašan, pa ga poštujem još više jer je prešao preko svih tih stvari. On mora da je mentalno najčvršći igrač kojeg sam ikada video na teniskom terenu. – rekao je Mekinro i nastavio:

– Nadal je igrač koji najviše ostavlja ‘srce na terenu’, ali je Đoković mentalno neverovatan. Neverovatno je to sa čime on sve uspeva da se izbori i da uprkos tome uspe na najvišem nivou.

On se nada da će se naći rešenje za Novakovo učešće na US openu.

– Moramo to da sredimo. Đoković mora da igra na US openu. Molim vas, neka neko pronađe rešenje kako to može da se desi jer nam je ovde stvarno potreban ovaj neverovatni šampion.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Džon Mekinro, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.