05/06/14 - 14:26h

Novak: Dete će mi dati snagu i motivaciju (video)

 

Pre nešto manje od mesec dana pisali smo da je Novak Đoković snimio reklamu za Pežo povodom tridesetogodišnjice partnerstva ovog proizvođača automobila sa Rolan Garosom. U reklami pod nazivom “Road to Roland-Garros” Novak se u šaljivom tonu pojavljuje kao gost Giljerma Dolmana, popularnog glumca i vozača zvaničnog vozila Rolan Garosa, koji već godinama prevozi igrače sa i do terena.

Djokovic RG voznja

Juče se Novak pojavio u istom vozilu, sa istim vozačem, ali ovaj put kao gost. Novak je i ovu priliku iskoristio da se našali i u vožnju unose vedrinu i šalu. Na Dolmanovo pitanje kuda, Novak je odgovorio: “Beograd, Srbija”.

Tokom vožnje Novak se osvrnuo na epizodu sa skupljačem loptica, koja je postala pravi hit u svetu. Ovaj video do sada ima preko 8.500.000 pregleda, što pokazuje na kakav je odjek ovaj Đokovićev potez naišao širom sveta.

French open in the rain with Novak Djokovic - Roland-Garros 2014

On se osvrnuo i na neke druge stvari, posebno na privatan život, pa je istakao da je veoma srećan, jer ima buduću ženu, a postaće i otac. “To su stvari koje me čine srećnim”, dodao je Đoković. Na pitanje da li misli da će mu to promeniti igru, Nole je odgovorio da “nema šta da izgubi. Naprotiv, mislim da će mi to dati dodatnu snagu i motivaciju“, odgovorio je Đoković.

“Jednog dana kada dete bude odraslo, moći će da me gleda na terenu i da mi daje podršku”, zaključio je Novak.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rolan Garos, Tenis Video, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.