06/11/18 - 18:15h

Nadal nakon operacije otkazao egzibiciju

 

Španski teniser Rafael Nadal u utorak je uspešno operisan.


zimbio.com

Drugi reket sveta povukao se sa Završnog mastersa zbog povrede skočnog zgloba desne noge, a sada je zbog operacije morao da odustane od egzibicionog turnira na Majorci.

– Hvala svima na porukama podrške juče i danas. Operacija je prošla dobro. Ipak, primorani smo da odložimo egzibiciju za pomoć ljudima koji su pogođeni poplavama na Majorci. – napisao je Nadal na Tviteru.

Anhel Ruis Kotoro, lekar španskog tenisera, uveren je da će Nadal uspeti da se potpuno oporavi do početka naredne sezone:

– Pred njim je sada progresivan proces oporavka. Prvo će 48 sati biti vrlo miran kako bismo videli kako se stvar razvija, a onda će početi da pomera zglob i mnogo da radi u bazenu. Nećemo nikuda žuriti, ići ćemo brzo u okvirima zdravog razuma, ali neće biti ni pauza. Mislim da ćemo stići da se oporavimo do početka nove sezone ukoliko sve bude teklo po planu. Uvereni smo da može da počne 2019. godinu normalno.

Još uvek nije poznato hoće li Španac morati da otkaže i egzibiciju sa Novakom Đokovićem u Saudijskoj Arabiji koja je zakazana za 22. decembar.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.