29/07/21 - 16:56h

“Molim vas da ne pričamo o medaljama”

 

Novak Đoković rekao je posle današnjih pobeda da još uvek ne želi da priča o medaljama koje su udaljene samo još jednu pobedu.


Novak Djokovic (Photo by Saeed KHAN / AFP)

Novak je prvo obezbedio polufinale u singlu, pa su onda Nina Stojanović i on ušli u četiri najbolja mešovita dubla na Olimpijskim igrama.

– Odličan dan, nisam se previše izmorio. Identičan je rezultat u singlu i miksu, nije moglo bolje. – rekao je Novak za RTS i dodao:

– Odigrao sam najbolji meč u toku turnira protiv Nišikorija i završio dan na najbolji mogući način. Sve ide u odličnom pravcu, u završnici turnira smo, ali molim vas da ne pričamo o medaljama. Hoćemo samo da se usredsredimo na teren, pritisak i očekivanja su već tu i idemo korak po korak.

Sa njim se složila i Stojanovićeva.

– Ne razmišljamo o medalji. Ne raste drama. Gledam svaki meč kao nešto posebno. Samo da se skoncentrišem na igru i medalja će doći ako igramo dobro. Neverovatan je osećaj igrati sa Novakon, stvarno je lepo, pokušavam da užaivam svaki minut sa njim na terenu, da nemam pritisak. Da se skoncentrišem, uzdiže me non stop, deli mi savete i pomaže mi. Imamo odličnu komunikaciju. Nadamo se da ćemo još bolje.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Nina Stojanović, Novak Djoković, Olimpijske igre, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.