01/06/20 - 18:24h

Milojević: Hvala Novaku na svemu što čini za tenis i za sve nas

 


Srpski teniser Nikola Milojević zahvalio se sunarodniku Novaku Đokoviću za sve što radi za tenis.


Nikola će nastupati na seriji turnira TSS Tour koji startuje 1. juna u Novom Sadu. Pobednik drugog turnira, koji se igra u Beogradu, dobiće “vajld kartu” za nastup na Adria Tour-u koji se održava u ogranizaciji Novaka Đokovića.

– Igraću sigurno Novi Sad i Beograd, verujem da ću i ostale turnire koji će uslediti nakon ova dva. TSS Tour je veoma lepa motivacija i to što će najbolji sa TSS turnira u Beogradu imati ulaznicu za Adria Tour, samim tim nadam se da ću ja postići najboilji rezultat, zaslužiti tu „vajld kartu“ i igrati uz Đokovića. Smatram da je pre svega pozitivno to što su Novak i TSS organizovali turnire u ovom nekom prelaznom periodu. Smatram da je pozitivno ovo što ćemo moći da igramo turnire i što će biti na svakom od tih turnira pet-šest kvalitetnih igrača, da se održi taj takmičarski duh, da se igraju mečevi, da bude turnira. Hvala Novaku na svemu što čini za ovaj sport, što je uvek sto posto u njemu ne samo za sebe, već i sve nas. – rekao je Milojević.

On je rekao da mu nije trebalo dugo vremena da se vrati u formu.

– U solidnoj sam formi jer sam čim je bio dozvoljen izlazak iz kuće krenuo sa treningom. Bio sam i 28 dana u strogom karantinu jer sam u Srbiju došao iz inostranstva baš u vreme početka pandemije. Relativno brzo sam se vratio u formu i krenuo sa normalnim treninzima, tako da sam u prilično dobroj formi. Za vreme korone sam bio kući sa devojkom, koja je takođe teniserka i trudili smo se da treniramo koliko god smo mogli, ali kao i svima drugima, tako i nama nije bilo lako i nismo mogli da treniramo na pravi način, već koliko to prostor u stanu dozvoljava. Nadam se dobrim rezultatima na turnirima koji su pred nama, ali pre svega mi je drago što imam mogućnost da se takmičim i čestitam Novaku i TSS što su se odlučili na ovaj korak nama svima veoma dragocen.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Nikola Milojević, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.