03/09/22 - 10:36h

Medvedev: Znam šta treba da uradim

 

Danil Medvedev igraće protiv Nika Kirjosa u osmini finala US opena.


Foto: Getty Images AsiaPac

– Ako me pitate šta bih mogao da poboljšam, ne vidim mnogo stvari. Možda malo manje duplih grešaka da pravim. Bio je ovo meč na visokom nivou. Ako nastavim ovako, imam dobre šanse za nešto veliko. Sledeći meč neće biti lak. Pokušaću da se oporavim i budem na 100 odsto. – rekao je Rus.

Biće ovo njihov peti međusobni duel. U pobedama vodi Kirjos sa 3:1. Prethodni put sastali su se u Montrealu. Tada je pobedu odneo Kirjos nakon preokreta.

– Nije bilo tako davno. Obojica znamo šta da očekujemo. Tamo je uspeo da me pobedi, bio je dobar u ključnim momentima. U trećem setu me je brejknuo tri puta. Imao sam dve prilike tada u tom setu. Početak trećeg seta bio je važan. Bio je to tesan meč u kojem smo obojica imali šanse. Svako je mogao da pobedi. Bio sam blizu pobede. Znam šta treba da uradim. Da serviram dobro, probam da stignem do taj-brejka, pokušam da dobijem priliku na njegovom servisu. Gledao sam njegove mečeve. Koncentrisan je.

Medvedev je istakao da on i Nik nisu prijatelji, ali da su u dobrim odnosima.

– Dobri smo. Nismo prijatelji. Ne mislim da on misli isto. Kad kažem ‘prijatelji’, nismo zajedno išli u kafanu. Nikada se na terenu nismo svađali, što može da se promeni. Obojica smo impulsivni. Nikad se ne zna šta će se dogoditi u budućnosti.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Danil Medvedev, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.