15/04/23 - 11:56h

Medvedev: Saša mi nije prijatelj, neka se pogleda u ogledalo

 

Saša Zverev i Danil Medvedev sastali su se u osmini finala na Mastersu u Monte Karlu, posle čega je Nemac rekao da je ruski teniser jedan od najnekorektnijih na Turu.


zimbio.com

Medvedev se osvrnuo na to, rekavši da je svestan da je u nekim situacijama grešio, ali da Zverev nije prava osoba da o tome govori.

– Pre svega, mogu da kažem da sam prijatelj sa nekih 90 igrača na turu, sa još 50 možda ne prijatelj, ali imam odličan odnos. Loše se osećam kada se nešto desi na terenu i ne ponesem se u duhu fer pleja, znam da se i to nekad desi. – rekao je i dodao:

– Već su mi petorica igrača prišli u svlačionici i rekli: ‘Zašto si tako nefer, haha?’ Kad Saša izgubi, možemo da nađemo 25 intervjua u kojima govori čudne stvari. Tu su momci poput Kaspera, Andreja, Karena, zatim Dijega – sa njim sam imao svađu na ATP kupu, pogrešio sam i verovatno nema tako lepo mišljenje o meni kao pre toga, a žao mi je, jer je Dijego fin i korektan. Ali Saša nije u kategoriji kao ti momci, kada on kaže da je neko nefer, pomisliš: ‘OK, super, pogledaj se u ogledalo.”

On je naglasio i da nije prijatelj sa Zverevim.

– Samo ću još reći da nikad nismo bili bliski prijatelji, možda jedino kao juniori. To samo on, u svojim govorima na ceremonijama spominje da je bio prijatelj sa mnom i sa mojom ženom, što definitivno već dugo nije slučaj.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Danil Medvedev, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.