21/08/23 - 13:50h

Meč o kome će se pričati (VIDEO)

 

Novak Djokovic

Tri sata i 39 minuta, upravo toliko je trajao meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa. U tih nekoliko sati imali smo čast videti vrhunski tenis, sa intenzivnim razmenama, kvalitetnim servisima, usponima, padovima, promenama ritma i dobrim udarcima koji su crtali uglove po terenu. Naravno, samo jedan teniser je mogao izaći kao pobednik – u ovom slučaju to je bio naš Novak Đoković. Sa ovom 39. titulom na Masters turnirima prestigao je Rodžera Federera pa je tako u Sinsinatiju oboren još jedan rekord. Takođe, ovo je bio najduži meč na tri dobijena seta još od 1990. godine.

Nakon epiloga vidno iscrpljeni Đoković je rekao da je ovo bio jedan od najtežih i najuzbudljivijih duela u kojima je imao priliku da igra. Sa druge strane, mladi Španac je izrazio duboku zahvalnost što deli teren, ali i što može da uči od našeg tenisera pa nema sumnje da će ovo rivalstvo obeležiti godine koje slede.

Za sve koji nisu imali prilike da gledaju direktan prenos na sajtu Tenis Uživo, predstavljamo sažetak koji tek malo bolje može da dočara intenzitet i nezivesnost samog meča.

Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic | Cincinnati 2023 Final Highlights

 

(Tenis Uživo, D. Raičević)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.