12/08/20 - 13:36h

“Marej je i dalje motivisan da se vrati i takmiči protiv najboljih na svetu”

 


Trener Endija Mareja Džejmi Delgado rekao je da Britanac i dalje veoma motivisan da se vrati na teren.


Marej se dugo vremena muči sa povredom kuka zbog kojeg je i operisan. Povreda mu se obnovila u novembru prošle godine, a nekoliko meseci nakon toga ponovo je počeo da trenira i sada se nada da će biti spreman za US Opena i Masters Sinsinati za koje je dobio specijalnu pozivnicu.

– Izuzetno je frustrirajuće. On želi da bude na terenu i takmiči se protiv najboljih na svetu, radeći ono što voli. I dalje je motivisan i izuetno odlučan. Cilj je da se vrati borbi protiv najbolje rangiranih igrača. Ceo tim je iza njega i naporno radimo na tome. – rekao je Delgado.

On je dodao da bi Marej mogao da osvoji i više titula da ga nisu sprečile povrede. (46 titula, od kojih tri sa grend slemova).

– Endi je bivši ‘broj 1’ i mogao je da osvoji mnogo više titula da nije bilo povreda, ali to je teško predvideti. Mogao je da se bori za još GS titula.

– Ovaj US open će biti dosta jedinstven, biće zabavno videti kako će se sve izvesti. Endi nije mnogo igrao prethodnih nekoliko meseci i jedva čekamo da ponovo izađe na teren. To je, trenutno, prioritet. – zaključio je Delgado.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Endi Marej, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.