02/08/20 - 14:16h

Kirjos odustao od US Opena i poželeo sreću “onima koji su kršili pravila”

 

Australiajnac Nik Kirjos odlučio je da ne putuje na US Open, a u svom saopštenju između redova je za to okrivio “one koji su kršili pravila”.


zimbio.com

Očigledno je da je u jednom delu svog obraćanja organizatorima US Opena, Kirjos “pecnuo” Novaka Đokovića i one koji su učestvovali na ADRIA Turu.

– Ove godine neću igrati na US openu. Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona, Artur Ešu. Ali, stojim iza svog naroda, mojih Australijanaca, kao i iza stotina hiljada Amerikanaca koji su izgubili svoje živote. Ovo je moja odluka. – rekao je Kirjos i dodao:

– Morate se ponašati u interesu drugih. Ne možete igrati na stolu, grabiti novac po Evropi ili pokušati da napravite neku egzibiciju od koje ćete zaraditi ‘brzi’ novac. To je sebično, mislite na druge – o tome se radi kod ovog virusa. Ne zanima me na kojem se mestu na rang listi nalazite ili koliko novca imate. Ponašajte se odgovorno.

– Za one koji su se ponašali sebično i kršili pravila, kažem vam srećno. Igrajte na sopstveni rizik, nemam problem s tim.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Nik Kirjos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.