05/01/21 - 18:43h

Kenin: Pričaću sa Novakom o tome kako se brani titula

 

Aktuelna šampionka Australijan opena Sofija Kenin otkrila je da joj je Novak Đoković dao savet pred prošlogodišnje finale prvog grend slema sezone.


Foto: Ezra Shaw/Getty Images North America

Četvrta teniserka sveta ove nedelje igra u Abu Dabiju, a od nove sezone ima velika očekivanja.

– Oduvek sam se dobro nosila sa pritiskom. Uvek sam bila zahtevna prema sebi, otuda mrzim kada gubim i na treningu, kao dete sam zbog toga često plakala. Pritisak mi je poznata stvar, tako da je sa te strane sve u redu. Navikla sam. – rekla je Sofija.

Ona će u Melburnu braniti trofej.

– Mislim da ću o tome definitivno pričati sa Novakom Đokovićem. To će svakako biti od pomoći, jer i on brani titulu. Dao mi je sjajan savet pred finale prošle godine, jer smo trenirali na susednim terenima. Prišao je i bio je zaista divan, rekao mi je par stvari uoči tog meča što je bilo nešto zaista posebno, jer sam bila ludački nervozna. Rekao je parv važnih stvari koje vam neću otkriti, radije ću to zadržati kao tajnu.

U Melburnu će biti publike, ali u smanjenom kapacitetu.

– Kad sam igrala US Open, bilo je drugačije. Tiho, kao u gradu duhova. To nije idealna atmosfera, ja volim kad ima publike, to mi daje energije. Uzbuđena sam što će biti publike, to će nam dati neki utisak da je sve normalno.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Sofija Kenin, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.