26/07/20 - 16:22h

“Jedva čekam da vidim kako će izgledati turniri, neću se vraćati u Srbiju”

 


Srpski teniser Filip Krajinović govorio je o planovima za nastavak sezone.


Source: Tom Dulat/Getty Images

On će bez dileme putovati na američku turneju, koju jedva čeka.

– Iskreno, sigurno će sve biti malo čudno i jedva čekam da vidim kako će izgledati turniri u Americi. Verujem da će i nama u prvi mah biti teško da se naviknemo na sva pravila i sve uslove u kojima će se igrati turniri. Publike neće biti, pa mogu da zamislim kako će sve to da izgleda uživo, ali i preko TV-a. Psihološki će biti naporno, ali bitno je da se igra. Bolje da igramo, pa makar i u tim uslovima koje niko ne voli, nego da se ova pauza još više otegne. Na kraju krajeva moramo od nečega i da živimo. – rekao je.

Nakon takmičenja u SAD-u ne planira da se vraća u Srbiju.

– Nakon takmičenja u Americi, nisam siguran da ću se vraćati u Srbiju, možda odem pravo u Španiju jer ću igrati i u Madridu, pa taman da se naviknem na uslove. Dobra stvar je i što u Španiji nema karantina za profesionalne sportiste. Opet kažem, tako je u ovom trenutku, ako se uslovi budu menjali i svi mi moramo da menjamo planove.

Filip je ove nedelje osvojio Šampionat Istočne Evrope, takmičenje koje se igralo na Akademiji Janka Tipsarevića i misli da mu neće biti problem da uđe u formu za takmičarske mečeve.

– U suštini, ja sam i na Jankov turnir gledao kao na pripreme, tako da sam fizički apsolutno spreman za mečeve. Nemam problem nikakav sa tim što je pauza bila duga jer sam ja sve vreme, osim u martu i aprilu kada su sve aktivnosti bile zabranjene, trenirao i spremao se. Videćemo i ja jedva čekam da sve počne.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.