10/12/16 - 14:36h

IPTL: Slemersi preko Voriorsa do finala

 

U finalu Međunarodne teniske Premier lige igraće Indijan Ejsesi i Singapur Slemersi.


Jelena Jankovic

Jelena Jankovic


U meču koji je direktno odlučivao o drugom finalisti trećeg izdanja egzibicionog tunira, Singapur Slemersi su savladali Japan Voriorse rezultatom 30:20.

Za Japan Voriorse je i danas nastupila najbolja srpska teniserka Jelena Janković, ali sa mnogo manje uspeha nego juče – zabeležila je dva poraza, najpre u miks dublu sa Žan Žulijenom Rožeom od Kiki Bertens i Marsela Mela sa 6:5 (7:1 u taj-brejku), a potom i od Kiki Bertens u singlu, rezultatom 6:3.

Što se muškog singla tiče, Karlos Moja je pobedio Marata Safina sa 6:4, a Markos Bagdatis domaćeg igrača Prajneša Gunesvarana sa 6:5 (7:4 u taj-brejku).

U muškom dublu, Nik Kirjos i Marselo Melo su pobedili Fernanda Verdaska i Žan Žulijena Rožea sa 6:3 – ukupno, 30:20 za Slemerse, koji će se za titulu u finalu boriti protiv Indijan Ejsesa, ekipa koja je zauzela prvo mesto na tabeli nakon tri dana takmičenja u Japanu, isto toliko u Singapuru, i dva dana tenisa u Indiji, gde će se finale i odigrati.

U drugom meču dana, UAE Rojasli za koje nastupa naša Ana Ivanović igraće protiv Indijan Ejsesa, a direktan prenos možete gledati na našem portalu, oko 15.00.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   IPTL, Jelena Janković, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.