10/12/16 - 14:39h

Indijan Ejsesi – UAE Rojalsi (oko 15.00) – gledajte direktan prenos

 

Drugi dan takmičenja u Indiji, biće odlučujući u borbi za finale što se tiče Međunarodne teniske Premijer lige. Sigurno je da će se u završnoj predstavi naći Indijan Ejsesi, kao i da UAE Rojalsi neće. Naša Ana Ivanović igraće i u ovom meču za Rojalse, a direktan prenos možete gledati na našem portalu (15.00).


Live prenos počinje za


U prvom meču jučerašnjeg dana ekipa Japan Voriorsa je savladala ekipu UAE Rojersa i na taj način održala svoje šanse da se plasiraju u finale lige. Nakon toga Indijan Ejzisi su bili bolji od Singapur Slemersa i definitivno potvrdili svoje prvo mesto na tabeli i samim tim mesto u finalu.

U meču pre ovog, Slemersi i Voriorsi u direktnom okršaju odlučuju ko će uz Ejsese u veliko finale trećeg izdanja ovog egzibicionog turnira.

Upravo zbog toga, Ejsesima ovaj meč rezučtatski ne znači, što je prilika da i UAE Rojalsi konačno zabeleže neku pobedu. Ana Ivanović se karavanu Međunarodne teniske Premier lige priključila u Singapuru, ali nije imala puno uspeha – u oba singl meča koja je odigrala ubedljivo je poražena od iste protivnice – Japanke kumuri Nare (6:0 i 6:1).

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, IPTL, Live Prenos, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.