02/11/22 - 15:37h

“Imao sam jednu od svojih najboljih sezona kad sam postao otac”

 

Novak Đoković govorio je o roditeljstvu i kako je ono uticalo na njegovu tenisku karijeru.


Novak Djokovic

– U profesionalnom smislu se nisam promenio – nastavivši da radim na svojoj karijeri – zahvaljujući pre svega svojoj supruzi koja se posvetila našoj deci i time mi omogućila da se i dalje bavim tenisom na ovom nivou. Toliko je važno imati partnera koji će vas podržati u tome, i ona je mnogo žrtvovala kako bih mogao da nastavim da se takmičim. – rekao je Novak i nastavio:

– Zapravo – imao sam jednu od svojih najboljih sezona kad sam postao otac – 2014, 2015; osetio sam veliki nalet energije, motivaciju. Ipak, situacija se menja, i više niste vi najvažniji – i iako je sjajno pobeđivati i osvajati turnire, raditi sa svojim timom – kod kuće su prioriteti potpuno drugačiji, deca i majka su najbitniji. Mislim da ipak svako te stvari doživljava na svoj, različit način – ali za mene je ovo najveći blagoslov u životu, i zajedno sa svojom decom prolazite kroz potpuno nova iskustva.

Srpski as ove nedelje se takmiči na Mastersu u Parizu. U drugom kolu savladao je Maksima Kresija, a naredni rival mu je Karen Hačanov.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.