25/01/21 - 13:50h

“Iako je bilo na njegovu štetu, Novak je jedini koji je pokušao da pomogne”

 

Belinda Benčić istakla je kako je Novak Đoković jedini teniser koji ima bolje uslove u karantinu, a koji je učinio bar nešto u pokušaju da iste uslove dobiju i njegove kolege.


Belinda Bencic

Iako je srpski teniser smešten u Adelejdu i ima mnogo bolje uslove od igrača u Melburnu, pokušao je da izbori slične uslove i za svoje kolege, što su mnogi osudili.

– Oni su najbolji na svetu, oni koji najviše čine za naš sport. Ipak, ja u sobi imam bicikl, neki drugi nemaju. To nije korektno. Ipak, iako je to bilo na njegovu štetu, Novak Đoković je jedini stao ispred nas, u pokušaju da pomogne. – rekla je Belinda i dodala da joj nije nimalo lako da se izbori sa karantinom:

– Kada morate 14 dana da provedete u sobi od 20 kvadrata, naravno da prvo pomislite da je ceo Australijan open uništen. Ja ipak mogu da delim prostor sa fitnes trenerom Martinom Hromkovićem. Vrlo je pozitivna osoba, pomaže mi da gledam sve sa vedrije strane. Ipak, razumem i oprez Australijanaca. I danas ima mnogo onih koji ne mogu da se vrate svojim kućama i porodicama. Tako da naše žalbe nisu od najveće važnosti.

Da smeštaj u kom se igrači nalaze nije baš najsnajniji, potvrdila je i ona.

– Hoću da se nadišem čistog vazduha. Moja soba je prašnjava. Ovde treniram, jedem, spavam. Jedino što mogu je da usisam ili uključim ventilaciju, prozor ne može da se otvori.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Belinda Benčić, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.