25/05/20 - 17:01h

“I Zverev stiže u Beograd, nisam zvao Rafu i Rodžera”

 


Novak Đoković gostovao je na Sportklubu i rekao nešto više o turnirima “Adria Tour” koje organizuje narednog meseca.


Australian Open in Melbourne, Australia, January 2020.

Početak ove turneje je u Beogradu, gde će se igrati 13. i 14. juna.

– Izuzetno sam srećan što ću igrati pred domaćom publikom i što ću putovati po regionu. Malo je vremena bilo za organizaciju ovga. Događaj je hunanitarnog karaktera, svi prihodi idu u humanitarni organizacije. Moja Fondacija će biti jedna od tih. Svetske zvezde koje budu dolazile će birati gde će da doniraju novac. – rekao je Novak.

Od ranije je poznato da će učestvovati Dominik Tim i Grigor Dimitrov, a Đoković je otkrio još jedno veliko ime.

– Fenomenalna vest je da Saša Zverev dolazi. Tri velike svetske zvezde. Stvarno sam im zahvalan i srećan sam što ću moći da ih ugostim u mom rodnom gradu. Svi dolaze ovde besplatno zbog mog odnosa sa njima i humanitarnog karaktera turnira. Sva trojica će igrati u Beogradu. Tim samo ovde, Zverev i u Hrvatskoj, a Dimitrov još u Hrvatskoj i Crnoj Gori. – istakao je Novak i dodao da povodom ovog turnira nije kontaktirao članove “Velike trojke”:

– Više nego uobičajeno smo komunicirali Rafa, Rodžer i ja, zbog promena usled pandemuje koronavirusa i u vezi sa pomoći lošije rangiranim teniserima. Federer i dalje ima problema sa kolenom, nisam ga pitao. Rafa od skoro igra. Pričali smo prošle nedelje oko US Opena, ali nisam ga pitao. Ne očekujem da će doći i da ga pitam.

Srpski teniser je rekao i da se nada da će se pravila tokom epidemije koronavirusa promeniti, te da će do početka turnira biti dozvoljeno da prisustvuju i navijači.

– Nadam se da će do 13. juna regulacije biti promenjene i da ćemo imati publiku. Moramo da poštujemo zakonske regulacije koje izdaju nadležna tela.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.