09/01/21 - 12:04h

Ferer: Rekao sam Saši da nećemo raditi zajedno ove sezone…

 

Bivši španski teniser David Ferer govorio je o prekinu saradnje sa Aleksandrom Zverevim.


Ferer je bio Sašin trener u drugoj polovini prethodne sezone, a Španac je odlučio da ne nastavi ovu saradnju u 2021. godini.

– Rekao sam Saši da nećemo raditi zajedno ove sezone. Nije se desilo ništa specijanlo među nama. Naprotiv, sve je bilo u redu. Cenim to što mi je dao priliku da putujem sa njim i da radimo zajedno. Tokom ovih meseci imali smo dobru saradnju, sve je bilo savršeno. – rekao je Ferer.

Kako je naglasio, on želi da više vremena provodi sa porodicom, a takođe ima i obaveze sa turnirrom u Barselonu čiji je direktor.

– Sve to sa koronavirusom nas je malo zaustavilo. Takođe sam i direktor turnira u Barseloni, to mi oduzima mnogo vremena. Naravno, porodica mi je prioritet, ima mnogo stvari na koje želim da se koncentrišem.

Zverev se na društvenim mrežama zahvalio Fereru na saradnji.

– Hvala Davidu za ovih nekoliko meseci koliko smo radili, na terenu i van njega. Želim mu sve najbolje. Takođe bih se zahvalio i njegovoj porodici što su mi dali priliku da dragocene nedelje delim sa njim u ovo teško vreme. Imam beskrajno poštovanje za to kako je David igrao i kakav je bio trener. – napisao je Nemac.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Aleksandar Zverev, David Ferer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.